日本女子大学図書館システム JWULIS

A cultural history of food in the medieval age

edited by Massimo Montanari. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 2). <BB30026317>

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 目白地区 図書館目白 ||394.1||C96||2 23997475 配架済 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 目白地区
配置場所 図書館目白
請求記号 ||394.1||C96||2
資料ID 23997475
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 A cultural history of food in the medieval age / edited by Massimo Montanari
出版・頒布事項 London : Berg , 2012
形態事項 ix, 242 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9780857850249
書誌構造リンク A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB30026313> v. 2//b
注記 Includes bibliographical references (p. [197]-219) and index
学情ID BB08096831
本文言語コード 英語
著者標目リンク Montanari, Massimo, 1949- <AU00000549>
分類標目 LCC:GT2850
分類標目 DC23:394.1/2
件名標目等 Food habits -- History
件名標目等 Food -- Social aspects -- History