日本女子大学図書館システム JWULIS

A cultural history of food in antiquity

edited by Paul Erdkamp. -- Berg, 2012. -- (A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers ; v. 1). <BB30026314>

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 目白地区 図書館目白 ||394.1||C96||1 23997466 配架済 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 目白地区
配置場所 図書館目白
請求記号 ||394.1||C96||1
資料ID 23997466
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 A cultural history of food in antiquity / edited by Paul Erdkamp
出版・頒布事項 London : Berg , 2012
形態事項 ix, 251 p. : ill. ; 26 cm
巻号情報
ISBN 9780857850232
書誌構造リンク A cultural history of food / general editors, Fabio Parasecoli and Peter Scholliers <BB30026313> v. 1//b
注記 Includes bibliographical references (p. [211]-237) and index
学情ID BB08096591
本文言語コード 英語
著者標目リンク Erdkamp, Paul <AU00025424>
分類標目 LCC:GT2850
分類標目 DC23:394.1/2
件名標目等 Food habits -- History
件名標目等 Food -- Social aspects -- History