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Biophysical methods in food research

edited by H.W.-S. Chan. -- Published for the Society of Chemical Industry by Blackwell Scientific Publications, 1984. -- (Critical reports on applied chemistry ; v. 5). <BB00627546>

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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 西生田地区 西生田保存書庫 ||664.0072||B61 12755510 配架済 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 西生田地区
配置場所 西生田保存書庫
請求記号 ||664.0072||B61
資料ID 12755510
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Biophysical methods in food research / edited by H.W.-S. Chan
出版・頒布事項 Oxford ; Boston : Published for the Society of Chemical Industry by Blackwell Scientific Publications , 1984
形態事項 viii, 204 p. : ill. ; 25 cm
巻号情報
ISBN 0471913170
書誌構造リンク Critical reports on applied chemistry <BB30129646> v. 5//a
内容著作注記 Thermoanalytical methods in food research / D.J. Wright
内容著作注記 Optical methods as applied to biopolymer solutions / V.J. Morris
内容著作注記 Spectroscopic methods / P.S. Belton
内容著作注記 Rheological methods / S.B. Ross-Murphy
注記 Includes bibliographies and index
学情ID BA67306383
本文言語コード 英語
著者標目リンク Chan, H. W.-S <AU00099755>
著者標目リンク Society of Chemical Industry (Great Britain) <AU00099756>
分類標目 LCC:TP370.8
分類標目 DC19:664/.0072
件名標目等 Food industry and trade -- Research
件名標目等 Biophysics -- Research