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Pasta : the story of a universal food

Silvano Serventi and Françoise Sabban ; translated by Antony Shugaar. -- Columbia University Press, 2002. -- (Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history). <BB30213487>

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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 目白地区 史学 ||641.822||S491 25633621 配架済 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 目白地区
配置場所 史学
請求記号 ||641.822||S491
資料ID 25633621
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Pasta : the story of a universal food / Silvano Serventi and Françoise Sabban ; translated by Antony Shugaar
出版・頒布事項 New York : Columbia University Press , c2002
形態事項 xxi, 439 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 0231124422
書誌構造リンク Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history <BB30110935>//a
その他の標題 原タイトル:La pasta : storia e cultura di un cibo universale
注記 Includes bibliographical references and index
学情ID BA60868614
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Serventi, Silvano <>
著者標目リンク Sabban, Françoise <AU00027399>
著者標目リンク Shugaar, Antony <AU00149614>
分類標目 DC21:641.822
件名標目等 Cookery (Pasta)
件名標目等 Pasta industry