日本女子大学図書館システム JWULIS

The new complete book of food : a nutritional medical and culinary guide

by Carol Ann Rinzler ; with an introduction by Jane E. Brody ; foreword by Michael D. Jensen ; pbk. -- Checkmark Books, 1999. <BB00212423>

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 目白地区 図目第一参考 R||641.03||R58 22262074 禁帯出 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 目白地区
配置場所 図目第一参考
請求記号 R||641.03||R58
資料ID 22262074
状態 禁帯出
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 The new complete book of food : a nutritional medical and culinary guide / by Carol Ann Rinzler ; with an introduction by Jane E. Brody ; foreword by Michael D. Jensen
出版・頒布事項 New York : Checkmark Books , c1999
形態事項 xvii, 440 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
巻次等 pbk
ISBN 0816039887
巻号情報
ISBN 0816039879
注記 Includes index
注記 Bibliography : p. 415 - 427
学情ID BA46871608
本文言語コード 英語
著者標目リンク *Rinzler, Carol Ann <NC:DA07774346>
分類標目 DDC:TX353
分類標目 DDC:641.3
件名標目等 Food
件名標目等 Nutrition