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Flavor analysis : developments in isolation and characterization

Cynthia J. Mussinan, editor, Michael J. Morello, editor. -- American Chemical Society, 1998. -- (ACS symposium series ; ; 705). <BB00209916>

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No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 目白地区 食物 ||664.07||F58 22187971 配架済 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 目白地区
配置場所 食物
請求記号 ||664.07||F58
資料ID 22187971
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Flavor analysis : developments in isolation and characterization / Cynthia J. Mussinan, editor, Michael J. Morello, editor
出版・頒布事項 Washington, DC : American Chemical Society , c1998
形態事項 xii, 389 p. : ill. ; 24 cm
巻号情報
ISBN 0841235783
書誌構造リンク ACS symposium series||<NC:BA00073096> ; 705//a
注記 "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 214th National Meeting of the American Chemical Society, Las Vegas, Nevada, September 7-11, 1997."
注記 Includes bibliographical references and indexes
学情ID BA38373128
本文言語コード 英語
著者標目リンク Mussinan, Cynthia J., 1946- <NC:DA06537786>
著者標目リンク Morello, Michael J., 1953- <NC:DA0824436X>
著者標目リンク American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry <NC:DA01288651>
著者標目リンク American Chemical Society. Meeting <NC:DA00033699> (214th : 1997 : Las Vegas, Nev.)
分類標目 DDC:TP372.5
分類標目 DDC:664/.07
件名標目等 Flavor -- Congresses