日本女子大学図書館システム JWULIS

Texture measurements of foods : psychophysical fundamentals; sensory, mechanical, and chemical procedures, and their interrelationships

edited by Amihud Kramer and Alina S. Szczesniak. -- D. Reidel Pub. Co, 1973. <BB00685644>

所蔵一覧 1件~1件(全1件)

No. 巻号 所蔵館 配置場所 請求記号 資料ID 状態 返却予定日 予約
0001 西生田地区 西生田保存書庫 ||664.07||T35 11507722 配架済 0件
No. 0001
巻号
所蔵館 西生田地区
配置場所 西生田保存書庫
請求記号 ||664.07||T35
資料ID 11507722
状態 配架済
返却予定日
予約 0件

書誌詳細

標題および責任表示 Texture measurements of foods : psychophysical fundamentals; sensory, mechanical, and chemical procedures, and their interrelationships / edited by Amihud Kramer and Alina S. Szczesniak
出版・頒布事項 Dordrecht ; Boston : D. Reidel Pub. Co , [1973]
形態事項 xii, 175 p. : ill. ; 25 cm
巻号情報
ISBN 9027703078
注記 Bibliography: p. [161]-175
注記 遡及データをもとにした流用入力
学情ID BA24493187
本文言語コード 英語
著者標目リンク Kramer, Amihud, 1913- <AU00099443>
著者標目リンク Szczesniak, Alina S. <>
分類標目 LCC:TX531
分類標目 DC:664/.07
件名標目等 Food texture
件名標目等 Food -- Testing