Japan Women's University Library Information System

食品学実験書

水谷令子, 藤田修三編. -- 医歯薬出版, 1994. <BB00051450>

HoldingsList 1-1 of about 1

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 Mejiro 倉庫候補和書 ||498.53||Sho 21157726 配架済 0items
No. 0001
Volumes
Library Mejiro
Location 倉庫候補和書
Call No ||498.53||Sho
Material ID 21157726
Status 配架済
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 食品学実験書 / 水谷令子, 藤田修三編
ショクヒンガク ジッケンショ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 医歯薬出版 , 1994.3
physical description area 113p, 図版37枚 ; 26cm
Volume Information
ISBN 4263703146
variant titles 標題紙タイトル:A laboratory manual in food science
note 執筆: 久保さつき[ほか]
note 付: 参考文献
NCID BN11697335
text language code Japanese
author link 水谷,令子
ミズタニ, レイコ <NC:DA08749005>
author link 藤田,修三
フジタ, シュウゾウ <NC:DA08749151>
classification NDC:498.53
classification NDC:PC25
subject headings 食品化学 -- 実験||ショクヒンカガク -- ジッケン