Japan Women's University Library Information System

フードビジネス論 : 「食と農」の最前線を学ぶ

大浦裕二, 佐藤和憲編著. -- ミネルヴァ書房, 2021. <BB30183309>

HoldingsList 1-2 of about 2

No. Volumes Library Location Call No Material ID Status Due Date Reservation
0001 Mejiro 図書館目白 ||611.3||Fud 25307634 配架済 0items
0002 Mejiro 家経 ||611.3||Fud 25645112 配架済 0items
No. 0001
Volumes
Library Mejiro
Location 図書館目白
Call No ||611.3||Fud
Material ID 25307634
Status 配架済
Due Date
Reservation 0items
No. 0002
Volumes
Library Mejiro
Location 家経
Call No ||611.3||Fud
Material ID 25645112
Status 配架済
Due Date
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area フードビジネス論 : 「食と農」の最前線を学ぶ / 大浦裕二, 佐藤和憲編著
フード ビジネスロン : 「ショク ト ノウ」ノ サイゼンセン オ マナブ
publication,distribution,etc.,area 京都 : ミネルヴァ書房 , 2021.5
physical description area v, 190p : 挿図 ; 21cm
Volume Information
ISBN 9784623091164
variant titles 異なりアクセスタイトル:フードビジネス論 : 食と農の最前線を学ぶ
フード ビジネス ロン : ショク ト ノウ ノ サイゼンセン オ マナブ
variant titles 異なりアクセスタイトル:フードビジネス論
フードビジネス ロン
note 引用・参考文献: p181-185
note 推薦図書: 各章末
NCID BC06863802
text language code Japanese
author link 大浦, 裕二||オオウラ, ユウジ <AU00133122>
author link 佐藤, 和憲 (1954-)||サトウ, カズノリ <AU00065634>
classification Agricultural economics NDC9:611.3
classification Food technology NDC10:588.09
classification Agricultural economy and management NDC10:611.3
classification Economics. Industries NDLC:DL681
subject headings 食料品||ショクリョウヒン
subject headings フードシステム||フードシステム